Haemme kirjanpitäjää

Haemme kirjanpitäjää

Julkaistu: 2.9.2016


KIRJANPITÄJÄ

Tehtävänkuvaus

Tili-Tekno on palveleva tilitoimisto Pudasjärvellä ja Oulussa. Palvelutarjontamme kattaa yrityksen taloushallinnon koko elinkaaren ajan, aina yrityksen perustamisesta yrityksen myyntiin tai sukupolvenvaihdokseen saakka. Meiltä saat sekä perinteisiä kirjanpidon ja palkkahallinnon palveluja, että nykyaikaisia sähköisen taloushallinnon palveluja, yrityksesi tarpeen mukaan.

 Haemme Tili-Tekno Oy:lle kirjanpitäjää Pudasjärvelle

Kirjanpitäjän tehtävä pitää sisällään nimettyjen pudasjärveläisten ja oululaisten asiakasyritysten kirjanpidon ja palkkahallinnon hoitamista alusta loppuun itsenäisesti. Tehtävään kuuluu olennaisesti asiakaspalvelua ja kirjanpidon työkaluna toimii Tikon-ohjelma. Yrityksen käytäntöihin ja kirjanpito-ohjelmaan annetaan hyvä perusperehdytys ja tämän jälkeenkin sinulla on osaavien kollegoiden ja esimiehen tuki. Työsuhde solmitaan määräaikaiseksi äitiysloman sijaisuudeksi, tämän jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme kirjanpitäjää, jolta odotamme seuraavaa:

  • Soveltuva taloushallinnon koulutus
  • Tunnet tilitoimistoympäristön omaksesi
  • Pidät itsenäisestä, vastuullisesta ja järjestelmällisestä työstä
  • Hyvä IT-osaaminen
  • Alan työkokemus katsotaan eduksi

Tarjolla on hieno mahdollisuus työskennellä pitkät perinteet omaavassa ja alati kehittyvässä yrityksessä. Tili-Teknon organisaatiokulttuuria leimaa välittömyys ja töitä tehdään ahkerasti, mutta pilke silmäkulmassa katse tulevaisuuteen suunnaten. Tutustu meihin lähemmin osoitteessa www.tili-tekno.fi.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi!

Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta. Voit kysyä tehtävästä lisätietoja toimitusjohtaja Lasse Pelttarilta p. 040 750 4577 tai lasse.pelttari@tili-tekno.fi. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi kyseiseen osoitteeseen. Hakuaika päättyy 16.9. Työ alkaa sopimuksen mukaan marras-joulukuussa.