020 7756 505

Talousneuvonta

Yhtiömuodon valinta

Mietitkö, onko nykyinen yhtiömuoto sopiva juuri sinulle harjoittaa liiketoimintaa? Suunnitteletko yrityksen perustamista? Toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö vai osakeyhtiö?

Yhtiömuodon valintaan vaikuttavat verotukselliset syyt, tulevaisuuden visiot sekä yrityksen omistuspohja. Keskustelemme mielellämme kanssasi eri yhtiömuotojen sopivuudesta sinulle ja yrityksellesi.

Budjetointi

Oletko suunnittelemassa yrityksen perustamista, yrityksen ostamista tai suurta investointia? Laadimme yrityksellesi budjetin rahoittajia ja kannattavuusanalyysiä varten.

Talousanalyysi

Tiesitkö, että asiakkaanamme saat joka kuukausi yrityksestäsi talousanalyysin?

Graafisen raportin avulla voit itse seurata yrityksesi tilaa. Tämän raportin perusteella annamme myös palautetta ja neuvoja yrityksellesi. Joka kuukautiseen talousanalyysiin kuuluu graafisen raportin lisäksi myös muita tietoja, kuten mm. kuluvan ja edellisen kuukauden luvut.

Oikeat verovalinnat vaikuttavat yrityksen talouteen merkittävästi

Onko edullisempaa hankkia auto yritykselle vai omistajalle? Kuinka suurta palkkaa kannattaa maksaa yrittäjälle itselle? Mikä on sopiva yhtiömuoto?

Nämä kaikki ovat kysymyksiä, joihin vastaaminen vaatii perehtymistä koko yrityksen talouteen ja verotukseen.

On erittäin tärkeää tehdä oikeita verovalintoja, sillä ne vaikuttavat yrityksen talouteen merkittävästi. Useat vaihtoehdot ja jatkuvasti muuttuva lainsäädäntö monimutkaistavat veropäätösten tekemistä, ja vievät aikaa yrityksen liiketoiminnalta. Me haluamme auttaa sinua pysymään ajan tasalla verolainsäädännön muutoksissa ja tekemään kannattavia verovalintoja.

Pyydä tarjous!

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.